Seminar despre legislaţia europeană şi mediul de afaceri

Marţi, 27 mai, la Camera de Comerț și Industrie Cluj (Cluj-Napoca, str. Horea nr. 3, Clubul Oamenilor de Afaceri) are loc lansarea proiectului de responsabilitate socială Importanța Legislației Europene pentru mediul de business local.

Scopul proiectului este de a realiza o punte între mediul academic și mediul de afaceri, evidențiind importanța monitorizării legislației europene pentru evaluarea corectă a impactului său asupra afacerilor din diferite domenii de activitate. Tema întîlnirii de marţi este „Uniunea Europeană: Piața Unică – politici și legislație. Implicații pentru România”.

Seminarul va avea trei module de discuții, de tip panel:

  1. Mecanismele și procesele de legiferare la nivel european și impactul lor asupra Pieței Interne, Importanța monitorizării legislației europene pentru mediul de business;
  2. Rolul mediului academic; modalități și mecanisme de colaborare ( platformă de informare asupra legislației euopene);
  3. Studii de caz – impactul legislației europene asupra industriilor locale: industria alimentară, industria produselor din tutun, serviciile financiare, IT etc.

La eveniment şi-au anunţat participarea parlamentari, reprezentanți ai Guvernului, ai mediului academic și de afaceri clujean și din regiunea Transilvaniei.

Articol complet: Faclia

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

seventeen − 17 =