Crowdfunding-urile sunt solutia economiei globale

Crowdfunding

Crowdfunding-ul este cu adevarat mare si va continua sa se mareasca in viitorul apropiat. Pentru cei sceptici atunci cand vine vorba de un crowdfunding, va informam ca, la sfarsitul anului 2014, sunt estimate in jur de 270.000 de locuri de munca, iar economia globala va incasa aproximativ 65 de miliarde de dolari de pe urma lor.

In baza donatiei unui crowdfunding, un individ solicita fonduri de la un grup in schimbul unui cadou, cum are fi o cutie sau un esantion de produs.

Crowdfunding-ul este in crestere, potrivit celor care de la Fundable si sustinatorii antreprenoriatului Empact, pe baza unui studiu care include unele estimari cu privire situarea din anul 2020.

In ultimii 5 ani, industria acestora a crescut cu nici mai mult nici mai putin de 1.000%, aceasta setand strategia de dezvoltare in 2014 in jurul valorii de 92%.

Acestea au plasat in jur de 10 milioane de dolari in finantarea companiilor start-up.

Factorii care au dus la aceasta crestere impresionanta sunt:

  • Constientizarea industriei a crescut, cu noi titluri care acopera crowdfunding-urile cu o crestere de 9,900% pana in 2014;
  • Interdictia de 80 de ani cu privire la solicitarile generale a fost ridicata in 2013, interzicand companiilor sa publice pitch-urile companiilor catre investitorii acestora;
  • SEC lucreaza in prezent la adoptarea unei dispozitii a JOBS Act care sa permita tuturor cetatenilor cu varsta peste 18 ani din SUA sa investeasca in companiile private.

Articol complet: Idei de Afaceri

Un comentariu

Transmiteti un mesaj

three × 5 =