BESTEngineer 2014 la Cluj

În perioada 9-10 mai are loc, în Cluj-Napoca, ediția a II-a a Târgului de joburi pentru Ingineri și Experți IT – BESTEngineer. Evenimentul, organizat de AVANZ Fairs&Events, are loc la Hotel Opera Plaza, între orele 10 – 18 (vineri), respectiv 10 – 17 (sîmbătă). Pe tot parcursul evenimentului, intrarea este liberă, iar cei interesați vor putea sta de vorbă cu reprezentanții departamentelor de resurse umane ale companiilor prezente la târg.

AVANZ Fairs&Events este prezenta pe piata romaneasca din anul 1992, in timp ajungand sa fie una dintre cele mai importante firme de organizari targuri si evenimente din Romania, bucurandu-se de o reputatie buna atat la nivel national, cat si international.

BESTEngineer este prima Conventie de training si cariera adresata in totalitate inginerilor. Evenimentul ofera o serie de posibilitati de formare, invatamant postuniversitar si oportunitati de cariera pentru ingineri. BESTEngineer se concentreaza pe sectorul de resurse umane si companii care cauta ingineri.

Prima editie BESTEngineer Cluj a avut loc la Golden Tulip Hotel, in perioada 5-6 aprilie 2013.

T.M.

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

18 − 10 =