BEST Training Week – săptămînă de traininguri pentru studenți

În perioada 6 – 11 Mai, organizația studențească BEST Cluj-Napoca organizează, în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, BEST Training Week, o săptămînă de traininguri destinate studenților politehniști și nu numai.

Scopul principal al acestui eveniment este de a oferi studenților ocazia de a-și dezvolta cunoștințele acumulate la facultate prin traininguri specializate realizate de traineri profesioniști de la companii, firme de training sau alte organizații studențești.

BEST Training Week debutează marți, 6 mai, în fiecare zi desfășurîndu-se cel puțin 3 traininguri. Este vorba atît traininguri tehnice, în care participanții vor avea ocazia să învețe metodologii de dezvoltare a proiectelor (SCRUM), limbaje de programare noi (PHP, Java pentru Android), modele de proiectare consacrate (MVC, MVVM), dar și traininguri de soft skills, unde calități precum cea de a fi un bun negociator, de a-și organiza timpul, de a fi un bun antreprenor, comunicator, lider, coechipier sau orator vor putea fi îmbunătățite.

Articol complet: Faclia

NU SUNT COMENTARII

Transmiteti un mesaj

2 + fifteen =