A apărut Buletinul informativ nr.1/2014 din cadrul Programului

  În conţinutul acestuia se regăsesc informaţii despre: noile proiecte aprobate în cadrul celui de-al cincilea apel de propuneri de proiecte, evaluarea din perioada de implementare a Programului, perioada de programare 2014-2020, precum şi alte informaţii despre proiectele HURO.

  2013 s-a dovedit a fi un an plin de realizări remarcabile, atât la nivelul programului, cât și la nivelul proiectelor. Managerii de program și cei de proiecte au lucrat cot la cot pentru a culege roadele cooperării. În practică, acest lucru a însemnat foarte multe ore de muncă dedicate lansării achizițiilor, planificării și implementării activităților din cadrul proiectelor, supravegherii achizițiilor, rapoartelor și plăților sau rezolvării problemelor neprevăzute, pentru a numi numai câteva din sarcinile cu care ne-am ocupat.

  În plus, s-au depus eforturi continue pentru rambursarea fondurilor FEDR către beneficiari, pentru a atinge obiectivele de absorbție ale programului. Ca urmare, programul realizat obiectivul pentru anul 2013 (74 de milioane de euro), evitându-se astfel orice tăiere de buget din proiecte. Suntem foarte recunoscători tuturor beneficiarilor și colegilor noștri având în vedere că am reușit acest lucru datorită dedicării și muncii lor asidue.

  În egală măsură, în cursul acestui an, structurile programului și Secretariatul Tehnic Comun (STC) au desfășurat o serie de alte activități, inclusiv consultări permanente și instruiri pentru beneficiari, au monitorizat procesul de implementare, atât la nivel de program, cât și la nivel de proiecte, au diseminat rezultatele implementării, și au pregătit programul următor.

  Articol complet: Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013

  NU SUNT COMENTARII

  Transmiteti un mesaj

  seventeen − thirteen =