Curs de standardizare in sprijinul IMM-urilor

    standardizare

    Agenția de Dezvoltare Nord-Vest, punct de contact Enterprise Europe Network și Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, în parteneriat cu Asociația de Standardizare din România, organizează în data de 28 septembrie 2016, cu începere de la ora 11:00, seminarul “Standardizarea suport pentru inovare, vector de dezvoltare a IMM-urilor” la sediul Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud.

    Lector: ing. Florica-Elena Ionescu, expert principal standardizare în cadrul Asociației de Standardizare din România (ASRO).

    Vor fi prezentate standardele naţionale referitoare la managementul inovării, cerinţele pentru implementarea, menţinerea, evaluarea şi îmbunătăţirea unui sistem de management al inovării în orice tip de organizaţie indiferent de mărimea, produsele, tehnologiile şi serviciile pe care le furnizează aceasta, precum şi documentele de standardizare la nivel european și internaţional referitoare la inovare.

    Sunt aşteptaţi să participe reprezentanţi ai societăţilor comerciale cu preocupări/rezultate în activitatea de cercetare/dezvoltare/inovare.

    Agenda evenimentului o găsiţi aici. Pentru informații suplimentare și înscriere, vă stăm la dispoziţie la ADR Nord-Vest, persoana de contact: Cristina David, expert tehnic, tel: 0758.777.044, email: bisnet@nord-vest.ro

    NU SUNT COMENTARII

    Transmiteti un mesaj

    two × 3 =